Digit
O nama Posao Novosti Kontakt


Akcije i najave


Partneri

HP
DIGIT je HP GOLD Preferred Partner za 2011 godinu sa sledećim specijalizacijama:

» Converged Infrastructure Specialist
» Computing Systems Specialist
» Service Sales Specialist
» Professional Services Partner
» Authorised Service Partner

Oracle
Digit je otpočeo saradnju sa Oracle-om 1991. godine, a u ovom trenutku ima važeće sledeće ugovore:

- Full Use Distribution Agreement
- Application Specific Distribution Agreement
- Education Partner
- Education Reseller Partner
- Oracle Consalting Partner

Fujitsu
FUJITSU je vodeći dobavljač proizvoda informacione tehnologije i rešenja na svetskom tržištu.

Microsoft
DIGIT je ovlašćena za prodaju original Microsoft softvera i uključena je u partnerski program Microsofta kao GOLD Competency Partner sa Gold Server Platform kompetencijom

DIGIT je takođe i Silver Competency Partner u oblastima:

- Silver Identity and Security
- Silver Midmarket Solution Provider
- Silver Desktop

Veeam
DIGIT je Veeam Silver Partner sa potrebnim iskustvom i sertifikovanim inženjerima za integraciju i implementaciju naprednih Veeam rešenja.

Veeam softverski paketi omogućavaju zaštitu podataka u virtualnom okruženju, "backup" i brz oporavak virtuelnih mašina (za manje od 15 minuta).

Veeam obezbedjuje naprednu integraciju sa vodećim proizvodjačima "storage" sistema kao što su HPE, NetApp, DELL EMC, CISCO i obezbedjuje centralno upravljenje i deduplikaciju podataka.

U zavisnosti od potreba i veličine produkcionog okruženja postoje paketi koji su prilagodjeni kako velikim Enterprise korisnicima tako i SMB korisnicima (enterpise, standard i essential paketi).

Licenciranje ne zavisi od broja virtuelih mašina niti od hipervisora (podržani su Vmware i Hiper V platforme) već samo od broja procesora što je značajna prednost u odnosu na ostala rešenja koja imaju brojna ograničenja.

Veeam omogućava "backup", replikaciju i brz oporavak za "Always-On Business" model poslovanja.

VMware

Kompanija VMware je globalni lider u oblasti virtuelizacije kako desktop tako i datacentar rešenja. Današnja potreba za virtuelizacijom je višestruka. Neke od prednosti uvođenja virtuelizovanih sistema su:  • ušteda u broju servera,

  • olakšana administracija sistema,

  • ušteda u potrošnji elektricne energije,,

  • povećana bezbednost i sigurnost sistema.,Digit kao VMware VIP Enterprise Partner je u mogućnosti da odgovori na svaki zahtev korisnika koji se odnosi na implementaciju novih ili migraciju postojećih sistema na VMware platforme.

Cisco
Cisco je vodeća kompanija u oblasti IP mrežne opreme i tehnologija.

Kompanija je osnovana 1984. od strane grupe kompjuterskih stručnjaka sa Stanford univerziteta. Od svog osnivanja Cisco je lider u razvoju IP baziranih tehnologija.

DIGIT je ovlašćeni partner kompanije CISCO sa statusom: Select Partner i SMB Partner.

DIGIT u svojim redovima ima sertifikovane i iskusne stručnjake i tržištu nudimo usluge prodaje, projektovanja, instalacije i održavanja CISCO rešenja i opreme. Takođe, u ponudi imamo i usluge evaluacije trenutnog stanja vaše mreže, te na osnovu dokumentovanih tehničkih analiza predlažemo idejna rešenja i projekte za poboljšanje vaše mreže. Naš prodajni i tehnički sektor će Vam rado pomoći da odaberete rešenje koje najviše odgovara potrebama vašeg poslovanja.

RedHat
Red Hat je osnovan 1993 godine. Trenutno je vodeća open source kompanija, prepoznatljiva po distribuciji Enterprise Linux operativnog sistema i Jboss aplikativnih servisa.

Digit ima dugogodišnje iskustvo u implementaciji Red Hat rešenja, a od 2008 godine smo postali Red Hat Ready Bussines Partner, čime smo stekli pravo prodaje licenci Red Hat proizvoda.

Printronix
Printronix je osnovan 1974. godine u USA. U svojoj proizvodnoj ponudi ima industrijske i back-office štampače, kao i kompletna rešenja za poslovno i proizvodno štampanje dokumenata.

U ponudi se nalaze sledeći proizvodi:

- Poznat je po robustnim i vrlo pouzdanim line-matrix štampačima (ili impact štampači), kod kojih je i najpovoljnija ceni po odštampanoj stranici. Trenutno aktuelna serija P7000 sadrži nekoliko različitih verzija, zavisno od brzine i teničkih karakteristika, kao i od oblika i namene štampe.

- RFID printeri koji omogućavaju uvođenje EPC (Electronic Product Code) na proizvodima u maloprodaji.

- Termal štampači za industrijsko štampanje bar-kod nalepnica koje se mogu primeniti na bilo kojem tipu proizvoda.

- Bar-kod verifier skeneri koji služe za analizu kvaliteta odštampanog bar-koda i kontrolu da li odgovara industrijskoj specifikaciji.

Digit ima potpisan prodajni i servisni ugovor sa kompanijom Printronix Europe.

Više informacija na www.printronix.com